Verhuur van stacaravans en chalets

 

Camping La Clairière biedt een breed assortiment van verhuurlocaties: van de stacaravan met 1 slaapkamer voor 2 personen tot stacaravans met 2 of 3 slaapkamers voor 4 tot 6 personen en niet te vergeten onze chalets met 2 slaapkamers voor 4/5 personen.

De verhuuperiode loopt van zaterdag tot zaterdag
Aankomst tussen 15u en 19u - Vertrek tussen 8u30 en 10u.
Het park is open van 8u tot 22u30.
Onze prijzen zijn inclusief: Verhuur van het aanwezige materiaal, water, gas en elektriciteit, toegang tot zwembaden, waterglijbaan (korte broek en schoenen verboden), speeltuinen, tafeltennis, basketbalterrein, voetbal- en volleybalterrein, toegang tot het tennisterrein. Deelname aan de animaties.
Onze prijzen zijn exclusief: Het linnen en de schoonmaak van de verhuurlocatie aan het einde van het verblijf, de sportschool, de minigolf.
Beheer/reserveringskosten € 22 (€ 10 weekend)
Annuleringsverzekering: 5% van uw verblijf
Bij aankomst vragen wij een borg van 300 € voor apparatuur en een borg van 80 € voor het reinigen voordat het in bezit nemen van uw accommodatie. De betaling van deze borg zal alleen worden gedaan door CB footprint.
Lokale belasting (extra) is 0,61 € / nacht / persoon ouder dan 18 jaar.
Dieren verboden in de verhuurlocaties - Niet roken in de verhuurlocaties

Klik op het vignet voor meer informatie over de prijzen, de beschrijving, de inventaris, de beschikbaarheid van uw verhuurlocatie, alvorens door te gaan naar de reservering.