Verhuur van stacaravans en chalets

 

Camping La Clairière biedt een breed assortiment van 234 verhuurlocaties: van de stacaravan met 1 slaapkamer voor 2 personen tot stacaravans met 2 of 3 slaapkamers voor 4 tot 6 personen en niet te vergeten onze chalets met 2 slaapkamers voor 4/5 personen.

De verhuuperiode loopt van zaterdag tot zaterdag (behalve Key West en Mobil-Home comfort bewoners van zondag tot zondag)
Aankomst tussen 16u en 19u (juli en augustus) 16u en 18u (laagseizoen) - Vertrek tussen 8.30 uur en 10.30 uur (9.00 uur en 10.30 uur in het laagseizoen).
Het park is open van 8u tot 22u30.
Onze prijzen zijn inclusief: televisie, water, gas en elektriciteit, toegang tot de watergebieden en animatie.
Onze prijzen zijn exclusief: huishoudlinnen en schoonmaak aan het einde van het verblijf, minigolf, wifi, toegang tot de Zen-zone, wasserette en fietsverhuur (uitrusting en helmen niet inbegrepen).
Beheer/reserveringskosten € 22 (€ 10 weekend)
Annuleringsverzekering: 5% van uw verblijf
Bij aankomst vragen wij een borg van 300€ (500€ voor het belangrijkste westen) voor apparatuur en een borg van 80€ (120€ voor Key West) voor het reinigen voordat het in bezit nemen van uw accommodatie. De betaling van deze borg zal alleen worden gedaan door CB footprint (gelieve dit te controleren bij uw bank).
Dieren verboden in de verhuurlocaties - Niet roken in de verhuurlocaties

Klik op het vignet voor meer informatie over de prijzen, de beschrijving, de inventaris, de beschikbaarheid van uw verhuurlocatie, alvorens door te gaan naar de reservering.