Lagune

 
Om u altijd de beste innovaties aan te bieden, innoveert en integreert camping la Clairière een prachtige lagune van 1 300m² om te zwemmen voor jong en oud. Deze enorme ruimte met een tropische sfeer heeft een maximale diepte van 1.50m. Kinderen kunnen ook genieten van deze prachtige oase omgeven door ligstoelen en parasols, want het water stijgt tot ongeveer 30 en 60 cm langs het strand. De prachtige lagune van de camping in het hart van de Charente Maritime is ontworpen voor gezellige en ontspannen momenten met familie of vrienden. In het hoogseizoen, in overeenstemming met de exotische sfeer die dit gebied genereert, vindt u een cocktailbar waar u uw dorst kunt opfrissen en lessen tussen twee zwem- of zonnesessies door.
De lagune van de camping is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit dankzij de bruikleen van PMR-zandstoelen, afhankelijk van hun beschikbaarheid. De sanitaire voorzieningen in de buurt van de lagune bevinden zich in de blauwe en witte strandloods om het leven van de vakantiegangers te vergemakkelijken. Alleen zwembroek en badpakken zijn toegestaan bij het zwemmen in de lagune van de camping, korte broeken en zwembroeken zijn verboden. In het hart van de 1.500 m² wit zand vindt u majestueuze palmbomen, ideale onverwarmde buitendouches bij het verlaten van de lagune en weelderige decoraties die ervoor zorgen dat het water wordt teruggepompt door de waterval.
Zwemmen in de lagune van de camping in Charente Maritime
Om de goede werking van deze prachtige natuurlijke zwemlagune te garanderen, mogen alleen de vakantiegangers van de camping ervan genieten. Dieren zijn niet toegestaan in een netheidszorg voor het witte zand van de lagune en het heldere water. Zoals in elk aquatisch gebied is het verplicht om het voetbad te gebruiken alvorens te genieten van de geneugten van het zwemmen. De lagune van de camping is toegankelijk van 27/04/2019 tot 14/09/2019. De kinderen staan onder de volledige verantwoordelijkheid en supervisie van de ouders! Laat ze nooit alleen. Professioneel toezicht is geen administratieve verplichting in particuliere pools. U kunt er terecht van 10.30 tot 19.30 uur, de zon verwarmt op natuurlijke wijze het water van de lagune en u kunt genieten van een unieke ervaring in het hart van de camping de la Clairière à la Tremblade !

Nieuw in 2019: ontdek ook Waterplay voor jong en oud!